Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

4x De mooiste groepsaccommodaties op Sardinië

Sardinië is de perfecte bestemming voor een groepsvakantie met familie en vrienden. In deze blog lees je alles over de 4 mooiste groepsaccommodaties op dit prachtige eiland.

4x De mooiste groepsaccommodaties op Sardinië

Jullie zijn er over uit: de volgende groepsvakantie met de vrienden of de hele familie gaat naar Sardinië! Dat is een goed idee, want dit prachtige eiland heeft ontzettend veel te bieden. Ga op zoek naar de rijke cultuur in historisch Alghero, ontdek het bruisende uitgaansleven in hoofdstad Cagliari of ga samen met de kids naar de kindvriendelijke stranden, die kristalhelder zijn en langzaam dieper aflopen. Heerlijk! Weten waar je echt moet zijn? Tritt zet de vier mooiste groepsaccommodaties op Sardinië op een rijtje.

1. Een duik in je eigen zwembad bij Villa Monti di Mola

Met al je vrienden of familieleden alle ruimte en privacy op Sardinië hebben? Die droom wordt werkelijkheid als je gaat voor een vrijstaand vakantiehuis voor jullie groepsvakantie. In zo’n grote villa is er genoeg ruimte voor iedereen. Eén van die mooiste villa’s is bijvoorbeeld Villa Monti di Mola, waar er meerdere slaapkamers met een- en tweepersoonsbedden te vinden zijn. Ook kunnen jullie gezellig zelf koken met verse producten van één van de markten, want er is een moderne keuken aanwezig. Maar misschien nog wel het belangrijkste: vanuit de enorme woonkamer kijken jullie prachtig uit op zee - en op jullie privé zwembad. Geweldig, toch?


2. Een echte familielocatie: Arbatax Residence

Met een grote groep met verschillende leeftijden op vakantie is hartstikke leuk én handig: er is altijd wel iemand die even op de kinderen kan letten, zodat iedereen van gezelligheid en rust kan genieten. Als je naar Sardinië gaat met kinderen, is het wel zo fijn als je een kindvriendelijke accommodatie hebt. Die vind je in het mooie Arbatax Residence. Dit mooie resort staat op het schiereiland Bellavista en is meer dan zestig hectare groot. Genoeg ruimte dus - zo ook in de cottages waar elk gezin fijn terecht kan. Op het resort is genoeg te beleven voor de kleintjes: denk aan verschillende (kinder)zwembaden, voetbalvelden en er worden bijvoorbeeld leuke danslessen georganiseerd.


3. Authentiek Sardinië bij Agriturismo Borgo Caterina

Zin om het platteland van Sardinië te ontdekken en - letterlijk - te proeven van het boerenleven? Ook met een grote(re) groep kun je bij een echte Italiaanse agriturismo terecht. Agriturismo Borgo Caterina, bijvoorbeeld. De landbouwgrond rondom de gezellige appartementen en kamers wordt nog steeds gebruikt voor het telen van fruit en groente, en bestaat voor een groot gedeelte uit wijngaarden! Heerlijk samen proosten met een bijzondere wijn, dus, terwijl jullie uitkijken over het prachtige land waar de druiven vandaan komen.


4. Villa Rafael met prachtig uitzicht

Als je aan Italië denkt, denk je naast pasta en een rijke geschiedenis misschien ook aan een fantastisch landschap. Dat mooie plaatje, daar zit je middenin als jij met je vrienden of familie bij Villa Rafael logeert. Dit tienpersoonshuis ligt vlak bij de populaire badplaats Palau en Porto Cervo, maar ligt midden in de heuvelachtige omgeving van Sardinië. Vanuit het huis, die trouwens ook een eigen zwembad heeft, is het net alsof je naar een schilderij zit te kijken.


Tritt helpt graag
Hulp nodig met het boeken bij je reis naar Sardinië? Tritt helpt natuurlijk graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een vakantie op Sardinië? Natuurlijk Tritt.nl.

 

 

Deze blog post delen:
© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044