Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Zorgeloos en met vertrouwen je vakantie boeken voor 2021

Boek nu je vakantie naar Sardinie voor 2021.
De mooiste plekjes zijn nu nog beschikbaar, wacht niet te lang. En mocht je vanwege Corona niet kunnen reizen dan kun je gratis annuleren.

Zorgeloos en met vertrouwen je vakantie boeken voor 2021

Heb je ook zo'n zin in vakantie? Kijk je ook uit naar het moment dat je weer op reis kunt gaan naar Italië? 

Slenteren door pittoreske dorpjes, de uitgestrekte stranden met kristalhelder water, de mooiste baaitjes, zwemmen en snorkelen en op zoek naar mooie vissen, wandelen over mooie trails door het ruige binnenland, de lekkerste pizza op je bord. 

Boek nu je Sardinië vakantie voor 2021 en beleef de voorpret. Wij hebben tal van mooie vakantiewoningen in ons programma, voor ieder wat wils. Mooie luxe resorts waar het je aan niets ontbreekt, leuke  residenties met appartementen, prachtige villa's met eigen zwembad waar je in je eigen bubbel kunt verblijven, met z'n 2'en of met de hele familie. Zoek je iets speciaals, laat het ons weten en we adviseren je op maat. 

Boek nu zonder zorgen je favoriete vakantiehuis op Sardinie bij Tritt, mocht je in verband met Corona niet kunnen afreizen dan gelden onze speciale Corona annuleringsvoorwaarden. 

Indien reizen niet mogelijk is in verband met overheids restricties, d.w.z. er geldt een code rood (niet reizen) of oranje (alleen noodzakelijke reizen) dan kun je je reservering kosteloos annuleren (excl. de reserveringskosten ad € 25,00) tot 30 dagen voor check-in datum. Uiteraard kun je ook omboeken zonder extra kosten. Zijn er geen restricties en mag je gewoon reizen maar zie je er zelf niet overheen dan zijn onze normale annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze gelden ook in geval van code geel. 

                   "Zorgeloos en met vertrouwen boeken voor 2021 bij Tritt" 

 

Deze blog post delen: