Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Vier valentijnsdag in Italië

Vier Valentijnsdag in Italië.
De 5 beste redenen om je geliefde mee te nemen naar Italië.

Op 14 februari is het weer Valentijnsdag. En waar zou je dat beter kunnen vieren dan in het romantische Italië? Vijf redenen waarom dit dé plek bij uitstek is om met je geliefde naartoe te gaan.

Vier valentijnsdag in Italië

Vier Valentijnsdag in Italië

De 5 beste redenen om je geliefde mee te nemen naar Italië

 

Op 14 februari is het weer Valentijnsdag. En waar zou je dat beter kunnen vieren dan in het romantische Italië? Vijf redenen waarom dit dé plek bij uitstek is om met je geliefde naartoe te gaan.

 

1 Slapen in een kasteel

Italië kent vele kastelen waar het mogelijk is om te overnachten. Vaak staan ze ver weg van de drukte, waardoor het prima plekken zijn om met z’n tweetjes weg te dromen. Tel daarbij het uitzicht dat je vaak hebt vanaf de bijbehorende torens en het plaatje is compleet.

 

2 De natuur

Heuvels met Cipressen en bomen vol met citrusfruit zover je maar kunt kijken: de natuur in Italië is zeer afwisselend, maar overal adembenemend mooi. Niet voor niets vind je hier gebieden die benoemd zijn tot UNESCO Werelderfgoed. Plekken genoeg voor een romantische wandeling dus.

 

3 Uit eten

Italianen weten als geen ander hoe ze een avond voor twee geslaagd kunnen maken. Kaarsen aan, zwoele Italiaanse klanken op de achtergrond en een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn op tafel. De liefde van de man én de vrouw gaat in Italië door de maag.

 

4 De zonsondergang

Italië kent vele stranden die uitermate geschikt zijn voor het bekijken van de zonsondergang. Maar ook tussen de heuvels geeft het wegzakken van de zon een fantastisch plaatje. Ideaal voor het maken van romantische foto’s.

 

5 De bronnen

Verspreid over heel het land vind je diverse natuurlijke bronnen waar het heerlijk ontspannen is. Zelfs in de winter zijn deze nog lekker warm. Voor een extra romantisch effect ga je er ‘s avonds heen en zet je er een paar kaarsen bij.

 

Romantiek in Italië

Tritt biedt vele accommodaties aan die uitermate geschikt zijn voor een romantisch verblijf in Toscane of op Sardinië. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste plek.

 

 

Deze blog post delen: