Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Zonvakantie in Europa? Ga voor Sardinië!

In principe heeft u veel keus als u op zoek bent naar een zonvakantie in Europa. Maar u wilt het echte vakantie gevoel beleven en met een gerust hart naar de bestemming toe gaan. Lees dan snel verder en kom erachter waarom u voor Sardinië moet kiezen.

Zonvakantie in Europa? Ga voor Sardinië!

Het is ook altijd moelijk om te belissen waar u heen gaat deze zomer. Zo veel mooie landen in Europa. Maar wat kiest u nou? Waar hangt die keuze vanaf? Het NBTC heeft een onderzoek gedaan naar de populaire vakantielanden. Wat u misschien niet zal verrassen is dat het aantal boekingen naar Turkije  gedaald is met 39% (t.o.v het vorige jaar). Daarbij is het aantal geboekte vakanties naar Griekenland ook gedaald met 29%. Vanwege de berichtgeving  hebben veel Nerderlands een gevoel van onveiligheid en een angst voor terreuraanslagen gekregen. Dit speelt zeker mee in het beslissingsproces m.b.t. de vakantiekeuze.
In landen als Spanje en Italië steeg het aantal boekingen juist. Spanje gaat zeker druk worden deze zomer dus u zult veel bekende tegengekomen. Maar heeft u behoefte aan een heerlijke vakantie zonder al te veel toeristen? Dan is het eiland Sardinië een goed idee! Lees snel verder om er achter te komen waarom Sardinië nou de droombestemmings is voor iedere vakantieganger.

Wilt u met een gerust gevoel op vakantie gaan en optimaal genieten van de volle zon aan het parelwitte strand. Dan is Sardinië de  perfecte plek. De authentieke dorpjes, de grote gezellige steden en de vele bezienswaardigheden u zult zich hier geen moment vervelen. 

Om voor u de vakantie keuze makkelijker te maken heeft Tritt  een aantal redenen voor u opgesteld.
Waarom een zonvakantie op Sardinië? 

  • Het is een veelzijdig eiland met tal mooie stranden waar u onbezorgd kunt genieten van een strandvakantie. De mooiste stranden van Europa kunt u hier vinden!

  • Sardinië heeft een gevarieerd landschap wat dus ook uitermate geschikt is voor een actieve vakantie (wandelen, bergbeklimmen, fietsen of mountainbiken).

  • De echte culinaire toppers proeft u hier. Denk aan de heerlijke Italiaanse keuken met haar specifieke Sardijnse gerechten en lokale wijnen.

  • Sardinië beschikt over vele natuurparken waar u de buitengewone natuur kunt bewonderen. Dus vergeet uw camera niet.

  • Houdt u van een agriturismo maar wilt u toch dicht bij het strand zitten..? Dan is Sardinië ideaal want hier kunt u het platteland leven combineren met een strandvakantie.

  • Sardinië word vergelijken met het Caribisch gebied, alleen voor deze prachtige bestemming hoeft u maar 3 uurtjes te vliegen. 

Kortom een parel in de middellandse zee wat u niet mag missen!  Gegarandeerd de beste bestemming voor een zon of strandvakantie.

Klik hier voor alle accommodaties te bekijken in Sardinië.

Maakt het u niet uit of het strand wel of niet naast de deur ligt? Dan is een vakantie naar Toscane ook zeker een aanrader. Hier kunt een een combinatie maken van een dagje shoppen in Florence, genieten van de terrasjes en culianiare hapjes of gewoon heerlijk wandelen of fietsen. Het Toscaanse landschap is ook de moeite waard om een bezoekje te brengen.  Voor meer informatie over Toscane of benieuwd naar de mooiste accommodaties, neem dan hier een kijkje!

Foto impressie Sardinië:


Beleef de charme van Italië en boek u vakantiehuis met Tritt. 

Pak de koffers bij elkaar en boek snel een accommodatie die aansluit bij uw wensen.
Heeft u speciale wensen of  wilt u dat wij een voorstel voor u opstellen. Bel dan naar (+31) 0180 76 91 35 of stuur gerust een mailtje naar sardinie@tritt.nl

 

Deze blog post delen: