Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Ontspannen bij een Spa en Wellnesscentrum op Sardinië

Met zijn vele spa’s, thermen en thalasso centra is Sardinië een goede bestemming voor de echte wellness liefhebbers. Hier lees je waar je deze thermen vindt.

Ontspannen bij een Spa en Wellnesscentrum op Sardinië

Met zijn vele spa’s, thermen en thalasso centra is Sardinië een goede bestemming voor de echte wellness liefhebbers. Een strandvakantie of auto rondreis op Sardinië begin je ontspannen met een bezoek aan een van de spacomplexen die het eiland rijk is. In deze blog lees je waar je een aantal van deze thermen vindt.

Wellnesscentrum Fordongianus

De Thermen van Fordongianus behoren tot een van de oudste spa-faciliteiten ter wereld. Aan de rivier de Tirso liggen deze thermen verstopt. Dit van oudsher Romeinse badhuis is in de loop van de eeuwen veranderd in een hypermodern wellnesscomplex voorzien van alle comfort. In dit spacomplex worden onder andere huidproblemen en reuma klachten behandeld. Daarnaast beschikt het spacomplex over een sauna, fitness, diverse mineraalbaden en bronnen. 
Adres: Via Fordongianus, Oristano

Thermen van Benetutti

De Thermen van Benetutti bestaan uit een prestigieuze spa genaamd Aurora. In deze spa worden luxe, charme en ontspanning gecombineerd met verschillende lokale tradities die verschillende aandoeningen en ziekten helpen behandelen. In dit spacomplex worden alle zintuigen geprikkeld. Het water van de thermen heeft een temperatuur van ca. 40 graden Celcius en is afkomstig uit meer dan 100 verschillende bronnen. 

Adres: San Saturnino in Benetutti, Sassari.

Thermen van Sardara

De Thermen van Sardara bestaan al sinds de 16e eeuw. In die tijd werden de thermen gebruikt om rituelen uit te voeren door de Nuraghebevolking. Mineraalwater en modder zijn de hoofdingrediënten van de behandelingen in dit wellnesscentrum. Behandelingen met water en modder zouden namelijk dankzij hun chemische en fysische eigenschappen veel positieve effecten hebben. Zo zouden water en modder een huidverbeterend en een ontstekingsremmend effect hebben. Daarnaast werkt modder als bestrijding tegen huidveroudering. De thermische modderbehandelingen staan dan ook centraal in dit wellnesscentrum.

Adres: Santa Maria Aquas in Sardara, Medio Campidano.

Thermen van Casteldoria

Een van de langste rivieren op Sardinië is de rivier de Conghinas. Aan de oevers van deze rivier zijn de Thermen van Casteldoria te vinden. Dit spacomplex beschikt onder andere over diverse baden, een sauna en Turks bad. Daarnaast is er een breed scala aan thermische behandelingen te boeken. Deze behandelingen bestaan uit diverse modder behandelingen en diverse inhalatietherapiën. De natuurlijke mineralen bij inhalatietherapiën hebben gunstige effecten (en zorgen voor verlichting) aan neus, keel, bronchiën en longen.

Adres: Via delle Terme in Santa Maria Coghinas, Sassari.


Liever verblijven in een villa, agriturismo of hotel met wellness? Dan zijn deze accommodaties misschien wel wat voor jou:

Dit hotelbeschikt over een Thalasso & Spa wellnesscentrum welke bestaat uit meerdere buiten zwembaden, jaccuzi, turks stoombad, wellness, beauty centrum en fitness ruimte. Bij dit wellnesscentrum wordt gebruik gemaakt van Thalasso therapie waarbij alle weldaden van de zee benut worden.

 

Dit resort beschikt over een geweldig Thalasso & Spa wellnesscentrum van ruim 2000 vierkante meter. Op loopafstand van je appartement kan je hier genieten van sauna’s, turkse baden, whirlpools, zwembaden met zout en zoet water en diverse schoonheidheidsbehandelingen en massages.

 

Ook aan de noordkust van Sardinië bieden wij een accommodatie aan welke beschikt over een Thalasso & Spa wellnescentrum. Naast dat het wellnesscentrum volledig gewijd is aan thalassotherapie kan je in dit wellnesscentrum ook terecht voor beauty en overige wellness behandelingen.

Het Sarda Charme Resort is een charmant hotel met 26 kamers, heerlijk rustig gelegen temidden van eeuwenoude olijf- en kurkbomen en omringd door het blauw van de Middellandse zee. Het hotel beschikt over een wellness- en fitness center, waar ontspannende (massage) en kuurbehandelingen kunnen worden gereserveerd.

Als gast bij een van bovengenoemde accommodaties weet je zeker dat je stressvrij, ontspannen en vol van energie van je vakantie kunt genieten. 

Deze blog post delen:
© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044