Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Januari Aanbieding Euro 50,00 korting!!

Tritt - Case In Sardegna neemt deel aan de Sardinië beurs in Ede op zaterdag 26-01-2013 en als beursaanbieding geven wij Euro 50,00 retour bij elke boeking die in Januari bij ons binnenkomt voor accommodaties op Sardinië. De bestemming Sardinië is heel goed te combineren met ons Toscane programma. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden - stuurt u gerust een email met uw wensen.

Januari Aanbieding Euro 50,00 korting!!

Sardinië info organiseert ism met de deelnemende bedrijven de Sardinië Vakantiebeurs. Wie die deelnemers allemaal zijn, dat kun je op deze website lezen. Ook vele sponsoren steunen deze beurs en zullen middels flyers vertegenwoordigd zijn in de sponsorstand.

Rondreizen, accommodaties, individuele reizen, groepsreizen, wijnreizen, veerdiensten... kortom een schat aan vakantie-informatie helemaal gericht op Sardinië
 

Tritt Case in Sardegna biedt de combinatie mogelijkheid met het Toscane programma.

Verschillende standhouders hebben lekkere Sardijnse producten om te proeven. Behalve exposanten zijn er ook lezingen en presentaties! Kortom je kunt hier dus van alles te weten komen over Sardinië.

 

Onder de bezoekers worden een paar mooie prijzen verloot! oa. een kort abonnement op het blad Reizen, een 5-tal boeken Culinair Sardinië, een reissetje van Iliana en een t-shirt van Sardinie-Info.

Deze blog post delen: