Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

5x Budget vriendelijke vakantie op Sardinie

Van luxe vakantievilla’s tot eenvoudige(re) vakantieadresjes. Wij hebben het allemaal in ons aanbod want ook voor schappelijke prijzen kan je gemakkelijk één of meerdere weken op Sardinië vertoeven.

5x Budget vriendelijke vakantie op Sardinie

Sardinië heeft voor iedere budget een passend vakantieadres te bieden. Wil jij deze zomer in een budgetvriendelijk adresje op Sardinië je vakantie doorbrengen, lees dan snel verder want in deze blog noemen we 5 budgetvriendelijke vakantieadresjes op Sardinië. Van luxe vakantievilla’s tot eenvoudige(re) vakantieadresjes. Wij hebben het allemaal in ons aanbod want ook voor schappelijke prijzen kan je gemakkelijk één of meerdere weken op Sardinië vertoeven.


Vakantie Sardinië  zuidoost kust – Residence Sarrabus

Residence Sarrabus biedt 15 modern ingerichte appartementen op slechts 4 kilometer van de oostkust vandaan. De residence (met klein maar fijn zwembad) is gelegen in het centrum van Muravera nabij de mooiste stranden van Sarrabus.  Door zijn ligging midden in het centrum zijn de terrasjes, restaurants en bars te voet te bereiken. In de omgeving is er ook voor de actievelingen genoeg te beleven. Mountainbiken, quad rijden, paardrijden, wandelen en windsurfen zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden.

Er zijn twee-, en driekamerappartementen beschikbaar en in augustus bedraagt de huurprijs respecievelijk Euro 1120,- a Euro 1345,- per week.

  


Vakantie Sardinië zuidoost kust – Residence Villaputzu

Aan de ongerepte zuidoost kust van Sardinië is Residence Villaputzu gelegen. Een vakantie met genoeg faciliteiten om je niet te vervelen! Een mini market, privé strand, snackbar, fitness en beautycentrum, mini golf, 5 tegen 5 voetbalveldje  en de tennisbaan zijn allen te vinden bij deze residence. De residence ligt op loopafstand van het strand en is rustig gelegen. Het ideale vakantieadres voor een gezinsvakantie zonder stress en hectiek. De drukte is overigens wel in de omgeving op te zoeken, hiervoor is een auto noodzakelijk.

Residence Villaputzu biedt twee-, drie-, en vierkamerappartementen aan. In augustus verblijf je voor Euro 1360,- in een driekamerappartement met twee slaapkamers.

  


Vakantie Sardinië noordoost kust – Borgo Troni

Op slechts 15 minuten van San Teodoro is Borgo Troni gelegen. De 35 appartementen van dit complex zijn karakteristiek en in de vorm van een dorpje gebouwd. De appartementen en het restaurant zijn opgedeeld in meerdere gebouwen, allen omringd door mediterrane vegetatie met prachtig uitzicht op de heuvels richting Budoni en de kust. In het restaurant kan men heerlijk genieten van ontbijt, lunch en diner en op slechts 2km afstand is het centrum van Budoni te vinden met diverse restaurants, terrasjes en barretjes. Budoni is eveneens een parel aan de Sardijnse kust. Wie weet spot jij hier roze flamingo’s tijdens je vakantie.

De borgo biedt twee-, en driekamerappartementen aan. In de week vanaf 24 augustus verblijf je al voor Euro 980,- in een driekamerappartement, geschikt voor vijf personen.

  


Vakantie Sardinië noordwest kust – Casa Asinara

Puur Sardinië beleef je bij Casa Asinara, een vakantiehuis aan zee. Aan de Golf van Asinara is dit vrijstaand huis met zeezicht te vinden in het ongerepte stukje noord Sardinië. Vanaf het dakterras heeft men een fantisch zicht op de zon die ondergaat in de Baai van Asinara. Het huis beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en is geschikt voor maximaal 6 personen. Dit budgetvriendelijke privé vakantiehuis heeft geen zwembad, maar ach wie heeft er een zwembad nodig als de Sardijnse kust letterlijk aan je voeten ligt?

Met 6 personen verblijf je in de zomer al vanaf Euro 990,- per week in Casa Asinara.

  


Vakantie Sardinië noordwest kust – Sa Girasole

Géén overvloed aan toeristen, wél een 15 km lang zandstrand, je vindt het in de directe omgeving van de appartementen van Sa Girasole aan de noordwest kust van Sardinië. De appartementen van Sa Girasole zijn ideaal voor iedereen die een vakantie zoekt aan de Sardijnse kust midden in de ongerepte natuur van het eiland.  Op slechts 300 meter afstand is een 15 km lang zandstrand te vinden. Volg dit strand voor 3 kilometer en je kan genieten van een prachtig zicht op de Conhinas rivier die uitkomt op het prachtige witte zandstrand. Verwacht geen luxe, maar eenvoudige op ecologische wijze gebouwde appartementen in Sardijnse stijl. Ieder appartement beschikt over een terras zodat er tot in de late uurtjes heerlijk buiten gezeten kan worden.

Van 6 tot 13 juli verblijf je al voor Euro 880,- in een driekamerappartement met zeezicht.

  


Interesse in deze vakantieplekjes onder de zon op Sardinië? Kies een passende datum en boek nu!

Je kunt ons ook mailen met jouw wensen en dan gaan we op zoek naar passende suggesties voor een fijne vakantie op Sardinië, sardinie@tritt.nl

Deze blog post delen:
© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044