Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Aanbiedingen Sardinië

Bekijk hier onze vroegboekkortingen, last minutes en overige aanbiedingen voor je Sardinië vakantie!

Suaraccia Resort
Suaraccia Resort is prachtig gelegen aan de kaap van Capo Coda Cavallo dat deel uitmaakt van het zeereservaat van Tavolara. Omgeven door de mooiste stranden, waant u zich in het paradijs voor een onvergetelijke vakantie op Sardinië.

  • Bij verblijf van 3 weken of langer 5% korting.

 

Galboneddu Residence

Langs de hellingen van Monte Carru, op slechts 2 km van het bruisende Alghero ligt het Galboneddu Resort. Een leuke borgo die prachtig uitzicht biedt op de Baia di Capo Caccia. 

  • 10% korting bij verblijf 31.08 - 14.09.


 

Residence Villaputzu

Aan de prachtige ongerepte zuidoost kust van Sardinië ligt dit mooi en ruim opgezette vakantiedorp. Het biedt verschillende typen appartementen, veel faciliteiten en prachtig zicht op zee. Zeer geschikt voor een rustige gezinsvakantie zonder stress en hectiek.

  • 25% korting bij verblijf tussen 22.06 - 10.08.

 

Residence Vista Maddalena

De appartementen van Residence Vista Maddalena zijn gelegen in Olbia Tempio aan de noordoostkant van Sardinie. Het strand is op slechts 150 meter van de Residence te vinden en het gezellige centrum van de havenstad Palau bereik je binnen 500 meter. 

  • 20% korting bij verblijf 28.09 - 31.10.

 

 

Je kunt ons ook mailen met jouw wensen en dan gaan we op zoek naar passende suggesties voor een fijne vakantie op Sardinië, sardinie@tritt.nl

Bekijk snel alle aanbiedingen!