Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Autorondreis Sardinië

Het eiland Sardinië is zeer geschikt om rond te reizen en op die manier kennis te maken met de verschillende streken. Maak een roadtrip en geniet van de vrijheid en het gemak van uw eigen (huur)auto. Ontdek de mooiste plaatsjes, rijdt langs de prachtige kust en beslis zelf hoe lang u wilt blijven. Een autorondreis laat u alles beleven van Sardinië.

Beleef Sardinië met een autorondreis

Rondreis Sardiniƫ
Beleef Sardinië met een autorondreis

Sardinië heeft veel moois te bieden en er valt veel te ontdekken. Van de Nuraghe dorpen in het centrum van Sardinië tot aan de prachtige witte stranden met kleine baaitjes aan de Oostkust van het eiland. Een autorondreis is de perfecte manier om of een deel van het eiland of het gehele eiland te verkennen. Verblijf tijdens uw reis in een van onze agriturismi en sfeerhotels als u de echte Sardijnse cultuur wilt beleven. 

Bekijk hier onze b&b's en agriturismi voor uw autorondreis of klik hierna op 'bekijk alle vakantiewoningen.' Het minimumverblijf per accommodatie is 3 nachten. Stuur ons een mail met uw voorkeur en aanvullende wensen en wij maken voor u een programma inclusief prijsvoorstel.

Advies en tips nodig of geen tijd om zelf te spitten?

Mail ons met uw wensen en we stellen een rondreis samen met accommodaties geschikt voor uw persoonlijke Sardinië beleving.

Meer beleven in Sardinië

© 2000 - 2023 Tritt - Case in Sardegna
sardinie@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 35