Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Tritt - dé specialist voor Sardinië!

Welkom, even een kijkje achter de schermen?

Word verrast door een van de mooiste streken van Italië... bewonder, proef, ruik, beleef, voel en ervaar het zelf!  

De overweldigende omgeving, de zeer rijke historie, het heerlijke mediterraans klimaat, de prachtige gebieden als de Costa Smeralda en steden als Cagliari. En niet te vergeten die heerlijke keuken, gebaseerd op wat het land per seizoen te bieden heeft...
Een ding is zeker, ga op vakantie naar Sardinië en u bent verkocht!

Stelt u zich voor:
 

Een warme zomeravond in een willekeurig landhuis op Sardinie. U zit op het terras met een heerlijk glas rode wijn en kijkt uit over het glooiende heuvellandschap voor u, met een prachtig kleurenschema variërend van goudgeel tot zeegroen. Het laat een onuitwisbare indruk achter. Wij kunnen u van harte aanbevelen het leven op Sardinie (al is het tijdelijk) te ondergaan.

Leven op Sardinie schenkt je levenskunst- en levensvreugde. La dolce vita, dolce far niente.....

 

 

 

Tritt - Case in Sardegna


Tritt huurt veelal direct van de eigenaren, vakantiewoningen op Sardinie. Door deze specialisatie kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardig en selectief programma aanbieden. Ons aanbod bestaat uit appartementen, agriturismi, vrijstaande villa's en landhuizen, B&B's en kleine sfeervolle hotels. Allemaal persoonlijk bezocht door ons en zorgvuldig geselecteerd op ligging, kwaliteit en authenticiteit. Ons aanbod breidt zich regelmatig uit. Hierover berichten wij u graag via onze nieuwsbrief, waarvoor u zich vrijblijvend kunt aanmelden.

Tritt is een kleinschalige organisatie

Dit betekent dat wij direct, via korte lijnen en op een persoonlijke manier kunnen werken. Bovendien is onze betrokkenheid zeer groot wat ùw vakantie ten goede komt.

Stichting Garantiefonds Reisgelden
 

Wij hopen dat u een keuze kunt maken uit ons aanbod. Wilt u meer informatie en/of advies stuur ons gerust een email of neem telefonisch contact met ons op. Wij horen graag van u en heten u bij deze alvast welkom op Sardinie: Benvenuto op Sardinië!

Stichting Garantiefonds Reisgelden    

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Extra zekerheid voor u als klant.

De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

© 2000 - 2023 Tritt - Case in Sardegna
sardinie@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 35