Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Reis- en Annuleringsverzekeringen

Zorgeloos op Sardinië vakantie

Vakantie Sardinie: Reis- en annuleringsverzekeringen 

Je koffer is ingepakt: je gaat op vakantie naar Sardinië! Je hebt alles geregeld: je vliegticket is geboekt, je huurauto gehuurd en je hebt een mooie accommodatie uitgekozen. Je wilt natuurlijk dat je vakantie op Sardinië zorgeloos verloopt. Daarom is het goed om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Waarom een annuleringsverzekering?
Je wilt met een gerust hart naar Sardinië gaan. Als er onvoorziene zaken plaatsvinden, is dat al vervelend genoeg. Laat staan de financiële gevolgen van het moeten omboeken of annuleren van je vakantie. Met een annuleringsverzekering dek je die risico’s. Bij het ontstaat van verschillende gebeurtenissen kun je annuleren: denk aan ziekte of overlijden van een naaste, diefstal van je paspoort op dag van vertrek of het kapot gaan van je auto waarmee je naar Sardinië zou rijden.

Waarom een reisverzekering?
Je wilt er niet over nadenken, maar het risico is er altijd: er overkomt je iets op vakantie. Je dure camera of andere apparatuur wordt gestolen, je bent betrokken bij een ongeluk in het verkeer of je reisgenoot wordt ziek. Dat is wel het laatste waar je zin in hebt op vakantie! Om het baalmoment iets minder te maken is het goed om je te verzekeren tegen zulke situaties, zodat je je vakantie weer kunt oppakken. Het kan ook zo zijn dat je gaat duiken of een andere extreme sport gaat doen, waar de risico’s op ongevallen hoger zijn.

Tritt helpt graag
Reis- en annuleringsverzekeringen zijn heel persoonlijk. Tritt ondersteunt graag bij het uitzoeken van de verzekering die bij jou en jouw vakantie past. Daarbij kun je ook kijken of je voor een doorlopende verzekering kiest, of deze slechts voor één vakantie afsluit.

Via Tritt een aantrekkelijke premie
Dankzij onze exclusieve samenwerking met de Europeesche Verzekeringen kunnen wij je tegen zeer aantrekkelijke premies van dienst zijn op het gebied van reis- en annuleringsverzekeringen. Je kunt kiezen uit een lang- of kortlopende verzekering, verschillende zaken extra dekken en gemakkelijk contact opnemen als er iets mis is. De Europeesche Hulplijn (+ 31 20 65 15 777) is standaard meeverzekerd. Zo hoef jij je op je vakantie alleen zorgen te maken welke mooie plekken je allemaal moet bezoeken. Bekijk hier alle prachtige bezienswaardigheden op Sardinië.

Ook fijn: de Aflopende Annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen omvat ook een dekking voor EUclaim: een bedrijf dat luchtvaartpassagiers helpt bij het indienen van een claim bij annulering of vertraging van een vlucht. Het is al erg genoeg als je vakantie niet doorgaat omdat je vlucht te laat of niet vertrekt. Dat snappen ze bij Europeesche Verzekeringen. Op grond van de Europese Verordening 261/2004 hebben passagiers recht op een compensatie die op kan lopen tot € 600.

Vraag gerust vrijblijvend naar de voorwaarden. Klik hier om de premie te berekenen en/of een verzekering af te sluiten. Hulp nodig bij het boeken van een reis- of annuleringsverzekering? Tritt helpt natuurlijk graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een vakantie op Sardinië? Natuurlijk Tritt - www.vakantieinsardinie.nl