Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Golf op Sardinië

Een prachtig landschap en bijna altijd de zee op de achtergrond, dat is golfen in Sardinië. De warme zon en de mooie banen zorgen voor een dag volledige ontspanning, genieten en plezier.

Golf tijdens je vakantie op Sardinië

Beleef Sardinië met Golf

Sardinië biedt het ideale klimaat om te golfen. Het klimaat samen met de duinen en de bossen zorgen ervoor dat er een vijftal golfbanen gevestigd zijn op het eiland. Deze golfbanen liggen verspreid over het eiland. In de provincie Cagliari zijn twee golfbanen te vinden, de eerste golfbaan bevindt zich aan de kust ten zuiden van de stad Cagliari in Santa Margherita di Pula en de tweede golfbaan bevindt zich eveneens aan de kust maar dan ten noorden van Cagliari in Villasimius. De provincie Nuoro beschikt eveneens over een golfbaan gelegen nabij de kust in San Teodoro. De enige golfbaan die niet nabij de kust is gelegen is de golfbaan in Narbolia, Oristano. De echte jetset op Sardinië kan niet achterblijven en de laatste golfbaan bevindt zich dan ook in het exclusieve Porto Cervo.

Is Molas Golf Club
Deze golfbaan die is gelegen in Santa Margherita di Pula beschikt over 18 holes par 72 en heeft een lengte van 6383 meter. Hiermee is het de grootste golfbaan op Sardinië. De golfbaan is meer dan 30 jaar oud. De golfbaan is in de heuvels nabij de zee gelegen en deze bestemming biedt daarom het gehele jaar door het perfecte klimaat om te golfen. Bekijk de golfbaan! 
 

Tanka Golf Club
Gelegen in Villasimius werd deze Golfcourse in 2007 uitgeroepen tot beste nieuwe golfbaan in Italië door ‘World of Golf’. De golfbaan is 40 hectare groot, heeft een lengte van 5418 meter met in totaal 18 holes par 70. De golfbaan is gelegen op één uur rijden van Cagliari en is dus de ideale golfbaan om te combineren met een bezoek aan deze prachtige stad.
Bekijk de golfbaan!

Golf Club Puntaldia
Op slechts 10km afstand van de toeristische trekpleister San Teodoro. Binnen 30 minuten is ook Olbia goed te bereiken. Deze kleine golfbaan is in 1990 geopend. De baan heeft 9 holes par 30 met een totale lengte van 1832 meter. De golfbaan is geopend van 1 maart tot 1 oktober.
Bekijk de golfbaan!


Is Arenas Golf Club
De Is Arenas Golf Club behoort tot de top 10 golfbanen van Italië. Met zijn 18 holes par 72, 40 overdekte afslagplaatsen en verschillende short game voorzieningen is deze baan met 6327 meter een van de grootste golfbanen van Sardinië. De golfbaan is gelegen in Narbolia en is hiermee de enige golfbaan van het eiland die niet aan zee ligt.
 

Pevero Golf Club
Deze golfbaan die gelegen is op slechts 10 minuten rijden van het exclusieve Porto Cervo biedt een panoramisch zicht over de prachtige Costa Smeralda. De golbaan bestaat sinds 1972 en werkelijk alles is te huur op deze golfbaan, van schoenen tot golfkarretjes. Daarnaast is er ook een souvenirwinkeltje waar ook diverse golfproducten te verkrijgen zijn. De golfbaan heeft 18 holes par 72 en heeft een totale lengte van 6107 meter.

Meer beleven in Sardinië

© 2000 - 2023 Tritt - Case in Sardegna
sardinie@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 35