Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Meivakantie toppers voor Sardinie!

Waarom in de meivakantie naar Sardinië? Aangename temperaturen, de natuur in bloei, beschikbaarheid bij de populairste accommodaties, gunstige prijzen, geen massale drukte op de stranden en in de steden.... We kunnen nog wel even doorgaan maar willen jullie eigenlijk gewoon de leukste accommodaties voor de meivakantie presenteren!

Meivakantie toppers voor Sardinie!

Overtuigd en zin gekregen? Lees snel verder voor 5 meivakantie toppers!

Suaraccia Resort
Het Suaraccia Resort ligt prachtig gelegen aan de kaap van Capo Coda Cavallo dat deel uitmaakt van het zeereservaat van Tavolara. Omgeven door de mooiste stranden en gemakkelijk bereikbaar, u loopt slechts 150 meter naar het dichtstbijzijnde strand! Deze accommodatie biedt verschillende appartementen waardoor hij ideaal is voor zowel koppels als families (tot 7 personen). 

Het schiereiland Capo Coda Cavallo wordt gekenmerkt door een opeenvolging van baaien met zandstranden en kliffen, bedekt met weelderige mediterrane vegetatie. Het hele gebied is zeer goed ontwikkeld voor toerisme met populaire stranden. Vanaf Porto San Paolo kunt u een boottocht reserveren naar de eilanden Isola Molara en Isola di Tavolara! L’isola di Tavolara ofwel, de Tafelberg kun je al zien liggen voor de kust, mits het niet heiig is. Vanaf Capo Coda Cavallo heb je prachtig uitzicht over beide eilanden. Wandelen, duiken en golfen is ook mogelijk bij het Suaraccia Resort. 

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Villa Santa Barbara
Villa Santa Barbara, gelegen op het platteland in de buurt van Sassari is de perfecte locatie voor een relaxte vakantie. De villa is nieuw gebouwd in de typisch Sardijnse stijl met een modern tintje. De volledig ingerichte villa is van alle gemakken voorzien zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie op Sardinië!

Deze landelijk gelegen vakantievilla op Sardinië ligt op ongeveer 20 min. rijden van Sassari in het noordwesten van het eiland. Het dichtsbijzijnde vliegveld van Alghero ligt op 25 km. Alghero is een gezellige stad met veel variëteit aan bars, cafés, restaurants, winkels en ijssalons. Er worden diverse boottochten aangeboden vanuit de haven van Alghero. Op 20 km afstand ligt Spiaggia di Porto Ferro, het uitzicht is er adembenemend door het kristalheldere water in combinatie met de groene omgeving, een echte aanrader! 

Klik hier voor meer informatie en om te boeken. 

Osalla Beach Residence 
Dit prachtige vakantiehuis ligt op loopafstand van het strand, aan de oostkust van Sardinië. Geniet van het prachtige uitzicht op de wijngaarden van de bekendste druifsoort: Canonnau. Het strand ligt op 900 meter van deze vrijstaande accommodatie. Dit vakantiehuis is dus ideaal als je op zoek bent naar de ultieme strandvakantie! 

Dit vakantiehuis ligt bij de rivier Cedrino, aan de voet van de berg Monte Tuttavista. Het historische centrum van Orosei ligt op 1,5 km van dit vakantiehuis. Er zijn verschillende kerken in de buurt die zeker de moeite waard zijn om een bezoekje aan te brengen. Ook de actieve vakantieganger kan zijn hart ophalen bij dit vakantiehuis. Wandelen, hiken, klimmen, het kan hier allemaal. Een kayaking tocht in de Gola su Gorrupu is zeer uitdagend! Ook kan men prachtig snorkelen en duiken bij het strand van Osalla Beach Residence. 

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Villa Torreruja
Isola Rossa, een typisch Sardijns vissersdorpje in de golf van Asinara. In dit dorpje bevinden zich de Torreruja villa’s. Deze ruime villa’s zijn uitermate geschikt voor families met kinderen! De villa’s zijn van alle gemakken voorzien.

Sardinië staat vooral bekend om haar prachtige standen. In de buurt van Villa Torreruja zijn er 3 mogelijkheden; het strand van Isola Rossa op 200 meter, het Marinedda strand op 800 meter en verschillende kleine baaien van rode rotsen met houten panelen, matjes en parasols. Isola Rossa staat vooral bekend om de zee en de prachtige omliggende landschappen. Oorspronkelijk was het een vissersdorpje maar nu is het een van de meest geliefde vakantie bestemmingen geworden van heel Sardinië. De kenmerkende kleuren van het landschap, met rode granieten rotsen, mediterrane vegetatie en de witte zandstranden maken deze bestemming een paradijsje op aarde! 

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Agriresidence Mamuntanas
Een echte agriturismo met in totaal 14 hectare grond en kassen waar diverse soorten groenten worden geteeld. Er ligt een mooi zwembad van 12 meter en er zijn voldoende ligstoelen en parasols. Voor de kinderen is er een grasveldje met diverse speeltoestellen. Een aanrader voor de hele familie! 

Deze agriturismo ligt in de buurt van Alghero. In het oude centrum kun je een bezoek brengen aan de Kathedraal van Santa Maria, gebouwd in de 16e eeuw. Achter de kerk bevindt zich de Klokkentoren, de Campanile die u kunt beklimmen (€ 2,-). Vanaf de toren is een prachtig uitzicht wat je niet kunt missen. Vanuit de haven van Alghero vertrekken btoen naar Capo Caccia en de Grot van Neptunis. Een spectaculaire wandeling met mooie vergezichten. 

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Het hoogseizoen wordt volop geboekt, er zijn slechts nog enkele weekjes boekbaar. Waarom niet in de meivakantie naar Sardinië?. Mail ons of boek direct vanuit je luie stoel! Klik bij de gewenste accommodatie op 'Nu boeken', controleer de beschikbaarheid en boek direct.

Deze blog post delen:
© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044