Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Autohuur op Sardinië

Met uw eigen huurauto onbezorgd Sardinië ontdekken!

Autohuur op Sardinië

Ga jij naar Sardinië en wil je het eiland ontdekken? Dan is het een goed idee om een auto te huren. Zo rij je gemakkelijk van de luchthaven naar je accommodatie en kun je de rest van je vakantie zonder zorgen leuke plekjes ontdekken, zoals hoofdstad Cagliari, het historische Alghero of het pittoreske Olbia.

Auto huren op het vliegveld
Als je aankomt op een van de luchthavens van Sardinië, kun je een auto huren. Je kunt het beste voor je aankomt een auto reserveren via internet: zo weet je zeker dat er een wagen voor je klaarstaat. Er zijn verschillende bedrijven waar je een auto kunt huren. Wij raden je Sunnycars aan!

SUNNYCARS: Zorgeloos een auto huren kan bij SUNNYCARS met het all-in pakket. Alles is inbegrepen zoals extra wa/ba-verzekering tot wel 7,5 miljoen, terugbetaling eigen risico en dekking glas-, banden-, bodem- en dakschade. Je geniet van ongelimiteerde kilometers en geen verrassingen achteraf bij eventuele schade. Klik op deze link om te reserveren: Sunnycars autoverhuur.


 
 
Waar moet je op letten?
Bij het huren van een auto op Sardinië moet je op bepaalde zaken letten. Bekijk goed de voorwaarden van de verhuurder: ben je verzekerd voor diefstal, of huur je met ongelimiteerde kilometers? Ook is het zo dat sommige verhuurbedrijven een minimale leeftijd of een minimale tijd voor het bezit van een rijbewijs vragen. Bekijk dit goed, zodat je niet voor onaangename verrassingen staat als je je auto op wilt halen.

Rijden op Sardinië
Je kunt op Sardinië prima rijden. Er is een snelweg van noord naar zuid, zodat je gemakkelijk can Olbia naar Cagliari kunt komen. Ook langs de kunst en in heuvelachtige gebieden zijn de wegen prima te berijden. De reistijd kan soms wel iets langer zijn per kilometer dan in Nederland: de wegen zijn soms vol bochten.

Liever niet rijden op Sardinië? Dan is de taxi een goede optie. Hier kun je alvast in Nederland gemakkelijk een taxitransfer regelen voor het vervoer van de luchthaven van aankomst naar de locatie van uw accommodatie.

Hulp nodig bij het huren van een auto op Sardinië? Tritt helpt natuurlijk graag! Neem vrijblijvend contact met ons op. Ga je liever met je eigen auto? Kijk hier voor meer informatie.

Een vakantie op Sardinië? Natuurlijk via Tritt op www.vakantieinsardinie.nl 
© 2000 - 2023 Tritt - Case in Sardegna
sardinie@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 35