Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Veerdiensten naar Sardinië

Onderstaand een overzicht - regel je overtocht naar Sardinië!

Veerdiensten naar Sardinië

Ga je met je eigen auto naar Sardinië of maak je vanaf het vaste land een tripje naar dit prachtige eiland? Dan ga je met de boot. Er zijn vele veerdienstmaatschappijen die de overtochten aanbieden. Wij zetten ze graag voor je op een rijtje.

Boek via Tritt

Wil je een persoonlijke route samenstellen met een boottocht wanneer jij dat wilt? Tritt is boekingsagent voor Moby lines en kan speciaal voor jou elke gewenste overtocht reserveren. Moby lines vaart naar één van de vijf havens op Sardinië. Wel zo handig! Het gaat om de volgende routes van deze ferrymaatschappij:

Livorno - Olbia en Olbia - Livorno
Genua - Olbia en Olbia - Genua 
Genua - Porto Torres en Porto Torres - Genua 
Civitavecchia - Olbia en Olbia – Civitavecchia
Piombino - Golfo Aranci en Golfo Aranci - Piombino (duur overtocht ca. 5 uur)
Piombino - Olbia en Olbia - Piombino

Goed om te weten!: Het nieuwe afvaartschema van Moby Lines voor het nieuwe seizoen wordt elk jaar in november gepubliceerd. Vanaf dan kunnen ook overtochten worden geboekt. 

Je kunt ervoor kiezen om met je eigen auto de overtocht naar Sardinië te maken, maar je kunt ook tijdens je vakantie op het vaste land een reis maken naar het mooie eiland. Dat hoeft niet per se vanaf Italiaanse grond, ook vanuit Zuid-Frankrijk kun je de bootreis naar Sardinië maken. 

Andere veerdienstmaatschappijen
Je kunt ook een overtocht boeken bij bijvoorbeeld Corsica Sardinia Ferries, Tirrenia, Grimaldi Lines en GNV - Grande Navi Veloci. De kosten van een bootreis zijn erg afhankelijk van de datum van je tocht. Sommige maatschappijen varen eens per week en andere om de of elke dag. Daarbij kan de reisduur ook verschillen: je kunt kiezen voor een snelle overtocht of een bootreis met overnachting.

Overnachten op de boot
Als je rustig wilt reizen, kun je een hut huren op de boot. In je eigen hut kun je heerlijk slapen, even douchen en genieten van het deinzen van de zee. Handig als je met de kinderen op vakantie bent! In de nacht kan het huren van een eigen kamer op de boot duurder zijn, maar de prijs is vergelijkbaar met een nacht in een hotelkamer of vakantiehuis. Dat scheelt weer!

Eenmaal op Sardinië
Let op dat je in de haven aankomt die het dicht bij je eindbestemming ligt. Zo hoef je niet nog een eind te rijden om bij je accommodatie te komen. Op de boot kun je alvast bekijken welke plekken op Sardinië je wilt bezoeken. Ga je cultuur proeven in de hoofdstad Cagliari, van de zon genieten op het prachtige strand van Cala Luna of bezoek je de bijzondere grotten van Neptunus? Beleef Sardinië! Laat je hier inspireren.

Hulp nodig bij het kiezen van je boottocht naar Sardinië? Tritt helpt natuurlijk graag! Neem vrijblijvend contact met ons op. Ga je met je eigen auto op reis of wil je juist een auto huren op het eiland? Kijk hier waar dat het beste kan.

Een vakantie op Sardinië? Natuurlijk via Tritt op www.vakantieinsardinie.nl 


Via OK Ferry heeft u een kompleet overzicht van alle veerverbindingen, kunt u vergelijken en direkt online uw overtocht(en) regelen:

 

© 2000 - 2023 Tritt - Case in Sardegna
sardinie@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 35