Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Wellness op Sardinië

Komt tot rust in Sardinië en geniet van alle wellnesscentra of ontspan in een van de vele natuurlijke bronnen.

Wellness tijdens je vakantie op sardinië

agriturismo, vakantiehuis, vakantiehuis sardinië, sardinië, wellnes, spa, sauna, vakantie, huren

Beleef Sardinië met wellness

Het eiland Sardinië is een goede bestemming voor een wellnessvakantie. Thermen, spa’s en thalasso; u vindt het hier allemaal. De soms eeuwenoude bronnen zijn een prima plek om even helemaal te ontspannen. Met name de provincie Sassari is rijk aan spacomplexen die de meest uiteenlopende behandelingen aanbieden.

Bekijk de accommodaties met wellness faciliteitenagriturismo, vakantiehuis, vakantiehuis sardinië, sardinië, wellnes, spa, sauna, vakantie, huren

Uw wellnessvakantie op Sardinië kunt u combineren met een bezoek aan een van de steden op het eiland en aansluitend een heerlijk diner in een van de vele toprestaurants. Wandelen en fietsen zijn ook een optie en hiervoor bieden wij dan ook diverse routes aan. Daarnaast hebben wij agriturismo’s in ons programma die ook een goede uitvalsbasis zijn voor een ontspannen vakantie op Sardinië. Een overzicht van de thermen op Sardinië.

Thermen op Sardinië  

  • Terme di Casteldoria, provincie Sassari: een modern spacomplex met een lange reeks aan behandelingen. Het bestaat uit twee delen die tegenover elkaar staan op de oevers van de rivier de Coghinas.

  • Le acque di Sardara, provincie Medio Campidano: een van de beroemdste kuuroorden van Sardinië. Het warme water in deze bron bestaat uit regenwater en zou heilzaam zijn bij diverse huidziekten. De geschiedenis van de thermen gaat terug tot de 16e eeuw, toen de Nuraghebevolking er gebruik van ging maken bij de uitvoering van hun rituelen.

  • Terme Aurora, provincie Sassari: thermen met water afkomstig uit 110 verschillende bronnen. Astronoom Ptolemaeus schreef er al over. De thermen liggen in een vlakte bij San Saturnino en het water heeft een aangename temperatuur van rond de 40 graden. Het naastgelegen sparesort heeft een uitgebreid aanbod aan behandelingen.

  • Thermen van Fordongianus, provincie Oristano: Romeinse thermen die verstopt liggen naast de rivier de Tirso. Op de route naar de thermen staan stenen beelden die zeer de moeite waard zijn. De thermen zelf bestaan uit baden en bronnen met zowel koud als warm water. Het bijbehorende spacomplex biedt daarnaast diverse behandeling en activiteiten aan. 

  • Terme di San Saturnino, provincie Sassari: thermen met een Romeinse oorsprong. Het water is rond de 40 graden en heeft helende eigenschappen. Bovenop de heuvel waarop de baden te vinden zijn staat een oude kerk, die eveneens een bezoekje waard is. 

  • Terme di Tempio Pausania, provincie Olbia-Tempio: thermen met mineraal water dat afkomstig is uit bron van Rinagghju. Het complex ligt ten noordoosten van Sassari. De omgeving van de bronnen is zeer geschikt om te wandelen.

Meer beleven in Sardinië

© 2000 - 2021 Tritt - Case in Sardegna
sardinie@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 35