Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Voordelig naar Sardinie in de herfstvakantie!

Jij kan nu heel voordelig naar Sardinië en wel in de herfstvakantie! Wij hebben twee extra voordelige deals gevonden! Ga op citytrip naar Alghero of geniet van een actieve strandvakantie nabij Cagliari.

Voordelig naar Sardinie in de herfstvakantie!

Jij kan nu heel voordelig naar Sardinië en wel in de herfstvakantie! Wij hebben twee extra voordelige deals gevonden! Ga op citytrip naar Alghero of geniet van een actieve strandvakantie nabij Cagliari. Het kan beide nu wel heel voordelig. 

De ruige landschappen, heerlijke nazomerse dagen en de aangename zeewater temperatuur maken Sardinië een prettige bestemming voor zowel een citytrip als een (actieve) strandvakantie. Met Ryan Air vlieg je komende maand voor een prikkie naar het grootste Italiaanse eiland.

Citytrip Alghero

Alghero is een stad met sterke Catalaanse invloeden. Hij staat ook wel bekend als Barceloneta, klein Barcelona. Bijna een kwart van de inwoners spreekt een Sardijnse variant van het Catalaans. Alghero is één van de topbestemmingen op het eiland. Er is dan ook veel te zien op cultuurgebied, van archeologische opgravingen tot kerken en paleizen. Hoogtepunten zijn de Kathedraal van Santa Maria, de Casa Doria en de Chiesa di San Francesco.

Je vliegt extra voordelig vanaf Brussel Charloi naar Alghero.

  • Zondag 12 oktober Brussel Charloi – Alghero, €12,99* per persoon.
  • Zondag 24 oktober Alghero – Brussel charloi €23,98* per persoon.

Op de luchthaven van Alghero huur je eenvoudig je huurauto zodat je kan gaan en staan waar jij wilt.


Verblijf

Verblijf tijdens je citytrip bij Residence Corallo. De appartementen van Residence Corallo zijn rustig gelegen midden in de natuur op slechts 10km van Alghero en 5km van het dichtstbijzijnde strand. Het landgoed was en is nog steeds een actief landbouwbedrijf en op het landgoed bevindt zich ook een dierenfarm waar varkens, ezels, schapen en kippen worden gehouden. De boerderij is leuk voor kinderen om  te bezoeken. Verder is er een mooi restaurant, waar ook de lokale bewoners graag komen. Op het grote landgoed ligt nog een tweede locatie, Borgo Corallo.

Residence Corallo

Shop, surf en sun in Cagliari

De hoofdstad Cagliari heeft veel te bieden. Van kleine winkelstraatjes tot indrukwekkende kerken. Van een bruisend nachtleven tot mooie stranden. Maar ook in de omgeving zul je je niet snel vervelen! Zo ligt de stad Quartu Sant'Elena 6 kilometer van Cagliari maar is inmiddels zo ver uitgedijd dat ze met recht een buitenwijk van Cagliari genoemd mag worden. Quatru Sant'Elena ligt in de zogenaamde “Engelenbaai” (Baja degli Angeli) waar een aantal mooie stranden te vinden zijn. Ook vind je er regelmatig Flamingo's die pootje baden in 1 van de vele meren die het gebied rijk is.

Je vliegt extra voordelig met Ryan Air vanaf Dusseldorf Weeze naar Cagliari.

  • Dinsdag 15 oktober Dusseldorf Weeze – Cagliari voor €12,99* per persoon.
  • Donderdag 17 oktober Dusseldorf Weeze Cagliari voor €53,99* per persoon.
  • Zaterdag 19 oktober Dusseldorf Weeze – Cagliari voor €74,99* per persoon.
  • Zaterdag 19 oktober Cagliari – Dusseldorf Weeze voor €62,99* per persoon.
  • Dinsdag 22 oktober Cagliari – Dusseldorf Weeze voor €53,99* per persoon.
  • Zaterdag 26 oktober Cagliari – Dusseldorf Weeze voor €85,99* per persoon.

Verblijf

Aan de prachtige ongerepte zuidoost kust van Sardinie kan je verblijven op het kindvriendelijke Villaputzu Residence. Dit ruim opgezette vakantiepark biedt verschillende typen appartementen en beschikt over een mooi zwembad met jacuzzi, restaurant met pizzeria (Samarcanda, u kunt er heerlijk eten!) , een snackbar, een privé strand met strandbar, een mini market waar u in de ochtend vers gebakken brood kunt kopen, fitness – en beautycentrum met Hammam en sauna, tennisbaan, 5 tegen 5 voetbalveldje en mini golf. De zee en het eigen strand bevinden zich op loopafstand. Vanaf het strand kunt u windsurfen en zeilen ook zijn er kano’s beschikbaar en waterfietsen. Verblijf je met 4 personen in een tweekamerappartement dan betaal je per persoon slechts €55,-* per week! Kortom een prima locatie voor gezinnen met kinderen met een redelijke prijs.

Residence Villaputzu

Bovenstaand noemen we slechts enkele mogelijkheden voor een vakantie naar Sardinie in oktober. Wil jij meer weten over de mogelijkheden op basis van jouw wensen? Mail dan naar sardinie@tritt.nl

*alle prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Deze blog post delen:
© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044